Villa Kaštela

Vrhunska vila s vrhunskom rasvjetom – arhitekturu ekskluzivne urbane vile upotpunili smo brendiranom vanjskom i unutarnjom rasvjetom te joj dali konačan karakter

Lokacija
Kostrena, Rijeka
Godina izvedbe
2017.

Investitorov plan bio je izgraditi investicijsku nekretninu ekskluzivnog, ‘wow’ ugođaja koja će biti namijenjena kupcima luksuznih nekretnina na Jadranu.

Investitor je identificirao vanjsku i unutarnju rasvjetu najpoznatijih svjetskih brendova kao važan dio opreme projekta koja će značajno podići vrijednost njegove buduće urbane vile u Kostreni.

Volimo kad na projektima rasvjete imamo priliku kreativnost partnera (arhitekata, dizajnera interijera) realizirati pomoću našeg tehničkog znanja o projektiranju rasvjete.

Individualno smo pristupili investitoru i saslušali njegove želje po pitanju konačnog efekta koji želi ostvariti. Prvo smo pregledali idejno rješenje i nakon analize budžeta izradili prijedlog troškovnika koji je odgovarao klijentovom budžetu.

U tom smo procesu investitoru uštedjeli barem 50.000 kuna, bez neželjenih kompromisa. Pronašli smo rasvjetu jednako kvalitetnih brendova koja je u potpunosti vizualno odgovarala klijentovim očekivanjima po pitanju estetike i dojma.

Jednom kad je klijent bio potpuno zadovoljan s ponuđenom rasvjetom izvrsnih brendova, izradili smo izvedbeni projekt za tehničku implementaciju kompletne unutarnje i vanjske rasvjete.

Prilikom pružanja usluga poput izrade projekta rasvjete, uvijek se pitamo: “Što možemo isplanirati unaprijed, kako bi izvođači poput električara, keramičara, parketara i drugih koji dolaze na projekt poslije nas mogli napraviti izvrstan posao, bez zastoja i nepotrebnih frustracija za investitora?”

Jedna od specifičnosti na ovom projektu bila je izrada linijske rasvjete po mjeri za ogledala u kupaonicama. Surađujući s proizvođačem ogledala, a sve prema vizualnim zahtjevima i traženim dimenzijama koje je postavio investitor, proizveli smo rasvjetu za direktno osvjetljenje ogledala.

Ekskluzivnom i nesvakidašnjem izgledu kupaonice doprinijela je linijska rasvjeta našeg vlastitog brenda LIGHTWAVE koju smo ugradili između keramičkih pločica umjesto fuga.

Villa Kaštela posebna je i po brojnim drugim detaljima. Stropna svjetiljka brenda Vibia, koja osvjetljava najveću prostoriju vile, kao da je postala neizostavan dio ovog prekrasnog pogleda na Kvarner. Moderne linije pomno birane rasvjete čine interijer ove vile impozantnim i kad je sva rasvjeta ugašena, a vila se zahvaljujući ogromnim staklenim stijenama kupa u prirodnom dnevnom svjetlu.

Svi koji zakorače u Villu Kaštela ne mogu suspregnuti taj svoj prvi ‘wow!’. Svaki prostor topliji je za život i rad uz odabir odgovarajuće ambijentalne rasvjete. Viseća svjetiljka brenda Slamp odabrana je da najljepše obiteljske trenutke pretvori u još posebnije.

Detalji su važni jednako kao i fleksibilnost nas kao dobavljača rasvjete. Izrada te implementacija personalizirane rasvjete po svojoj je prirodi kompleksan posao i često treba rješavati izazove i probleme u hodu. Srećom, brzo smo stekli i opravdali povjerenje investitora, prvenstveno jer smo reagirali na njegove pozive u trenucima kad je na objektu trebalo riješiti neki problem iz domene naše tehničke ekspertize.

Investitor nema briga prilikom isporuke, montaže ili uporabe rasvjetnih tijela poput ove dizajnerske visilice brenda Wever & Ducré. U slučaju kvara, investitor se može pouzdati da će Lightwave u jamstvenom roku izaći na njegov objekt i zamijeniti rasvjetno tijelo koje se eventualno pokvarilo. Želimo da visoko kvalitetna rasvjeta traje najduže kad radite s Lightwave timom.

Znamo da su sitnice bitne. Cijenimo želju za vrhunskom estetikom i dajemo joj funkcionalnost. O svemu tome mislimo unaprijed, na početku svake uspješne priče.

Contact

Kontaktirajte nas

Imate li pitanje u vezi bilo kojeg segmenta rasvjete, slobodno nas kontaktirajte.

099 344 41 29
091 574 87 49
Contact